Cumparam Fier Vechi - Transport MolozAsiguram transport, incarcare, taiere, cantarire si venim la domiciliu sau dumneavoastra la noi.

La noi puteti valorifica orice tip de deseu metalic:

masini,calorifere, utilaje, inox, cupru, aluminiu, baterii, alama, plumb, otel rapid, motoare electrice, cabluri electrice, caroserii auto, hale industriale, tabla, teava, centrale termice, span, transformatoare si tot ce tine de fier vechi.

Executam demolari manuale rapid si eficient.

Inferent de complexitate noi avem experienta necesara de a demola fara pagube pentru beneficiar.

Evacuam inclusiv molozul rezultat.


Suna acum pentru informatii:

Plata pe loc!


Cauti pret fier vechi ?
Tot ce trebuie sa faci:
Apeleaza 0721.019.169 sau 0734.842.100 Spune ce cantitate de materiale feroase si neferoase ai, apoi iti facem o oferta de nerefuzat.


 

Centru de Colectare Fier Vechi

Pe langa colectarea si valorificarea deseurilor feroase si neferoase oferim o gama larga de servicii colaboratorilor nostri. Dezmembrari si demolari de obiective industriale. Servicii de cantarire pe cantar autorizat de 40 tone. Transport agabaritic cu trailer. Garantam preturi competitive si de cea mai inalta calitate serviciilor oferite de catre noi. Suntem specializati in colectarea si reciclarea deseurilor metalice. Cumparam fier vechi asigurand transportul si prelucrarea acestora oferind un impact minim asupra mediului inconjurator.

Colectam fier vechi, materiale feroase si neferoase, deseuri aluminiu, inox, cupru, fier; masini si utilaje industriale; deseuri tabla, teava, resturi metalice; Raspunsuri prompte si solutii avantajoase vor fi oferite neintarziat la orice comanda.
Pret maxim. Plata se efectueaza pe loc, in momentul achizitiei. Putem intocmi si contracte pentru prestari servicii. Cu o echipa tanara si dinamica, ne impunem prin experienta si profesionalism, oferind tot timpul solutii noi pentru a sustine un mediu inconjurator cat mai sigur si bineinteles cat mai curat.